Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Siz bile evinize ve başka tüm yaşam alanlarınıza haza bir dokunuş kurmak derunin Doğtaş mobilyaları tercih edin. Evinizin bütün alanlarını özenle güzelleştiren Doğtaş’ın kaliteli ve estetik dünyasına girişim atın!

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Projeye en elverişli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı doğru rahat oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı teselsül otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik tamamlanmak, projenize onat boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları prezantabl olarak gestaltlmalıdır. Kapının rast çallıkışmasını uydurmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım örgülmalıdır.

Nüshalan haklarınıza ilgili şikâyet ve taleplerinizin Şirketimizin İnsan Kaynakları Departmanına yazgılı olarak iletebilirsiniz.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet muhtevain yeğleme edilir.

Yangın kapısı acil çıkış derunin kullanılacaksa o ahit gerekli koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu Yangın Merdiveni Kapısı durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü simultane kapının rahat açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bu baplar temel olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır cereyan etmek üzere dü gruba ayrılır.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık strüktüryor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Report this wiki page